Eroscripta boek is uit!

Het boek van de Eroscripta schrijfwedstrijd is uitgekomen bij uitgeverij Aspekt! In dit boek is mijn verhaal “De Strijkhulp” opgenomen.

In april 2015 schreef EroScripta, het platform voor schrijvers, dichters en bloggers van erotica, een schrijfwedstrijd uit. Maar liefst 71 inzendingen zijn er ontvangen. Een vakjury, bestaande uit cineast van erotische films en auteur Willem van Batenburg, blogster en auteur Antoinette – eigenaar van EWA Nederland (Erotic Writers and Artists) en Perry Pierik, schrijver, dichter en uitgever van Uitgeverij Aspekt, selecteerden de beste, meest opwindende, ontroerende en prikkelende verhalen in uiteenlopende stijlen.

EroScripta: de top 10 erotische verhalen’ is een uniek boek van tien bijzondere auteurs, dat als doel heeft de lezer te laten kennismaken met de prachtige variëteit die erotica ons biedt en het fantastische schrijftalent dat zich binnen dit genre beweegt. Een genre dat nog steeds veel meer aandacht verdient dan het vaak krijgt.

Het boek is voor 9,95 Euro te bestellen  via Bol.comwww.eroscripta.nl, en www.lizadaen.nl/bestellen. Voor verder contact en informatie:  eroscripta@gmail.com of liza.daen2014@gmail.com

CUsUDLaWoAIr_Sw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *