Pinnen?

“Hoe kan ik je helpen?” vroeg Ton.

“Ik heb een reservering,” zei ze, “een hele grote.” Ze zette haar tas met een enorme klap op de balie. Er viel een hardplastic vibrator uit. De retro vormgegeven massagestaaf rolde hobbelend over zijn eigen ribbels van de balie en kletterde op de grond. “Daar gaat mijn avond,” zuchtte ze.

“Je kan wel een reservering hebben, maar alle kamers zijn bezet,” zei Ton.

“Kan ik dan niet alvast wat te eten bestellen?” vroeg ze.

“Jawel, maar dan moet je eerst een kamer nemen. We hebben namelijk alleen roomservice.”

De bruine schrootjes in de hotellobby lieten hier en daar wat los. Het woord lobby was misschien ook wat te veel gezegd. Het was niet meer dan een grote balie met daarop een koperen bel. Aan een kale spijker hing een kromgetrokken lijst met kamerprijzen. ‘Kamers per nacht 100 Euro. Per uur 75 Euro. Minimaal: twee uur. Roomservice minimaal 30 Euro per couvert.’

IMG_0961 vibrance boost
foto: luckymanbooks

Op de twee vale, lichtgebloemde fauteuils aan het ronde tafeltje zaten twee mensen: de vrouw met de grote tas en ik. Ze was bij me komen zitten met haar benen iets uit elkaar zodat ik alvast een heel klein beetje onder haar rok kon kijken.

“Hadden wij geen date?” vroeg ze aan mij. “Ik zit mijn tijd nou te verdoen. Altijd heeft hij kamers. Behalve als je wat wilt eten. Behalve als je trek hebt.” Ze keek me in mijn ogen. “Heb jij trek? Kom me maar bedienen hoor.”

Ze stond op en liep naar de wc in het halletje. Ik volgde haar tot buiten het zicht van Ton. De wc bleek kleiner dan een staanplaats in een Sprinter. We stonden dus flink klem tot ze erin slaagde op de houten wc bril te gaan zitten. Ik trok mijn rits open en leerde gelijk een ding: ook in de allerkleinste kamertjes is plek voor de allergrootste gevoelens.

Ze zoog mij naar binnen en ik zwol hard in haar mond. Haar tong draaide rondjes achter de dikke rand van mijn eikel en daar begon het te prikkelen en te gloeien. Mijn warme staaf begon als een smeltende kaars te druipen en vurig voorvocht viel voor haar voeten op de vloer. Bij wijze van roomservice serveerde ik haar kreunend acht afgepaste porties verse, voedzame room op de tong. Ze was even stil toen zij aandachtig mijn melkwitte vloeistof door haar mond liet glibberen. Keurend proefde ze de rijke, volle aroma’s van deze gewaagde combinatie van dik sperma en luchtig speeksel. Ze veegde haar lippen provisorisch af met wat wc papier, stond op en liep naar de balie.

“Laat die kamer en die roomservice maar,” zei ze tegen Ton, haar plakkerige mond zichtbaar vol met mijn draderige eiwitten. “We hebben al gegeten.”

“Gegeten hè,” zei Ton en wierp een blik op de vlekkerige tarievenlijst aan de muur. “Dat is dan huur kleinste kamertje minimaal 2 uur, bij elkaar 150 Euro plus twee couverts roomservice, dat maakt totaal 210 Euro.” Hij keek mij rustig aan.

“Pinnen?”

-/\-

Dit verhaal was mijn inzending voor ronde 5 van de EWA schrijfmarathon. De opdracht was: “schrijf een erotisch verhaal van maximaal 500 woorden dat zich afspeelt in een hotellobby.” Het behaalde de zesde plaats en daarmee ben ik door naar de volgende ronde.

(c) luckymanbooks 2016

foto: (c) luckymanbooks 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *