De tussendeur

De televisie in de hotelkamer staat aan. De kamer is sober ingericht. Er staat een bureau, een harde stoel en een bed. Naast het bed een nachtkastje en op dat kastje staan een schemerlamp en een leeg koffiekopje.

Eric ligt op het comfortabele bed. Hij is moe, heeft de hele dag op de beurs gestaan en nu is hij het zat. Hij verveelt zich. Het is kwart voor acht. Hij zappt langs buitenlandse kanalen en blijft even hangen bij RTP waar een mooie Portugese presentatrice in beeld is. Ze interviewt een andere vrouw over het maken van taartjes. Eric houdt van mooie vrouwen. Eric is een doodnormale man.

Dit verhaal zou daarom eigenlijk afgelopen zijn, ware het niet dat het hotel een verrassing voor Eric in petto heeft. De kamer waar hij nu op bed ligt was vroeger door middel van een houten deur verbonden met de kamer ernaast. Die houten deur is nu op slot. Terwijl hij op bed ligt en rozig naar de Portugese dames staart, klinken stemmen en voetstappen op de gang. Hij hoort in de kamer naast hem de deur opengaan en een man en een vrouw binnenkomen. Hij hoort de twee praten. Waar zou dat over gaan? Hij stapt uit bed en legt, heel voorzichtig en geluidloos, zijn oor tegen de deur.

“Garnalen en zeekreeft,…..”

“ja dat kunnen ze goed, die jongens weten dat wel”

“En jij?”

Het gesprek gaat nergens over, slaat nergens op en duurt lang.  Eric wil eigenlijk maar één ding: dat die twee tot actie overgaan. Maar een uur later is er nog steeds niets spannends gebeurd.

Zou hij die twee niet eens kunnen stimuleren tot een mooi samenzijn? Tot een liefdesdaad waar de vonken vanaf spatten en die dwars door de deur hoorbaar, misschien wel voelbaar zal zijn? Hij denkt na. Wat zou hij kunnen doen? Hij ploft achterover op het bed. Dat geeft comfortabel piepend mee. Dat geluid brengt hem op een idee. Hij gaat op zijn rug liggen en begint zachtjes op en neer te wippen. Het bed begint in cadans te piepen. Eric wordt er zelfs al een beetje opgewonden van.

In de kamer naast hem is het gesprek verstomd. Eric wipt nog wat harder, trekt zijn broek naar beneden en begint aan zijn pik te friemelen. Hij denkt aan de vrouwen die hij vanochtend bij het ontbijt heeft gezien. Welke daarvan luistert nu in die andere kamer naar zijn gewip? De blonde met de paardenstaart, de dikke bril en de zilveren ring aan de rechter wijsvinger? Zou die het zijn? Hij vindt die ring aan haar wijsvinger onwijs geil. Ooit heeft hij ergens gelezen dat iemand die een ring aan de wijsvinger draagt, seksuele problemen heeft. Dat is hem altijd bijgebleven. Waar zou die wijsvinger allemaal al in zijn gestopt? Of anders die kleine met dat zwarte leren jack? Die hem zo glazig had aangestaard vanachter haar ontbijtbord? Maar het zou het ook heel goed die roodharige met de groene ogen kunnen zijn. Eric masturbeert nu gewoon maar zelf in zijn eentje. Hij denkt aan de roodharige.  Verschillende standjes en situaties schieten door zijn hoofd. Hoe zou zij achterom over haar schouder kijken en wat zou ze zeggen als hij haar anaal zou nemen? Hoe zou ze  kijken als hij haar likt? Hij kan bijna geen keus maken tussen al die beelden van haar in zijn hoofd.

Hij hoort hun douche lopen. Met zijn nog niet eens half stijve pik staat hij op en legt zijn oor tegen de deur. De douche stopt. Eric ademt heel voorzichtig om maar geen enkel geluid te maken….

Eric hoort het bed in de kamer naast hem eerst ratelen en daarna ritmisch piepen en zuchten. Hij hoort geen gesprek meer. Hun bed is als een openstaande microfoon en de deur is zijn luidspreker. Aan het kreunen van de man en haar tevreden gehum hoort hij zelfs hoe zij hem nu pijpt. Verwoed rukt Eric mee. Hij spuugt een dikke klodder op de kop van zijn eikel. Zo glijdt hij mee met de tong van de roodharige vrouw. Hij denkt aan haar spijkerbroek, haar strakke truitje, haar gelakte nagels. Even later verraadt een blij, geschrokken kreetje dat de man haar penetreert. Hij hoort haar kreunen onder zijn stoten, hij hoort hoe het bed mee ademt, meebeweegt, in geluiden verslag doet van wat er gebeurt. Eric’s hand glijdt over de lange schacht van zijn pik. Maar net als het lekker begint te worden en Eric’s pik overeind komt, houdt alles ineens op.

Het heerlijke ritme van het bed is stilgevallen. De bewegingen zijn abrupt afgebroken. De man en de vrouw zwijgen. Zelfs dwars door de muur kan hij de schaamte en irritatie voelen. “Sorry”, zegt de man. “Okay….”, zegt de vrouw na een ongemakkelijke stilte. Er wordt verder niets meer gezegd. Hij hoort de man nog een paar keer hoesten. Dan valt de deur in het slot. Hij hoort zijn voetstappen op de gang.

Eric zit op zijn bureaustoel met zijn grote warme lul in zijn hand. Dan hoort hij ineens een hard gekraak van splinters en met dat geluid zwaait de tussendeur open. Zijn schrik maakt direct plaats voor blije verbazing.  De roodharige dame van het ontbijt staat naakt voor hem. Hij kijkt haar in haar groene ogen en zijn blik dwaalt af naar haar grote borsten. Aan de zijkanten van die borsten zijn een paar blauwe adertjes te zien. Zij kijkt wanhopig naar hem. Ze leunt voorover, over het bed en biedt zich aan hem aan. Haar kut staat glinsterend  open. Er lekt een draadje sperma uit. Ze kijkt over haar schouder met grote smekende ogen. “Alsjeblieft”, fluistert ze. “Hij kan het niet. Jij moet het doen. Maak me gelukkig”.

-/\-

Tekst en foto: Ⓒ luckyman 2015

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *