De Smaak van Sperma

Alleen thuis, voeten op tafel, niks aan de hand. Geen auto’s met draaiende motor voor de deur. Geen vensterenveloppen met Jobstijdingen. Geen koffie die op is. Gewoon lekker op de bank voor de tv…

“Dames en heren, welkom bij de dinsdagavondaflevering van Alles is Ruk. Vanavond hebben wij drie gasten aan tafel die zich zullen buigen over: Sperma als Voedingsmiddel. Sperma, waar smaakt dat eigenlijk naar? Volgens sommigen is het zoet, volgens anderen ziltig, Mevrouw, (microfoon wordt onder haar neus geduwd) wat denkt U?” De vrouw zegt dat zij Astrid heet en dat het sperma van haar man naar bleekwater smaakt. De interviewer grapt: “ Echt waar? Ik weet het niet, ik heb nog nooit bleekwater gedronken, U wel?”. (ingeblikt applaus en de gasten lachen op commando).

Dan de dierenactivist: “De chicken wraps van Mc Donald, ja die zijn verdacht. Die smaken al jaren naar menselijk zaad. Maar is het echt? Ik moet toegeven: ze bevatten echt vers zaad, niet van dat stroperige gecondenseerde zaad in blikjes, dat goedkoop wordt gewonnen in gevangenissen. Dat wordt gemengd met vruchtensuikers. Want bij gevangenen wordt het zaad onder dwang afgenomen door middel van technieken uit de veeteelt, zoals electroejaculatie. Door die stress verliest het een deel van zijn aroma en wordt het bitter. Dat zaad is sowieso van slechte kwaliteit, want die mannen worden in hokken gehouden en krijgen weinig lichaamsbeweging.

Maar bij de Mac is een ruimte onder de keuken waar oudere mannen zich machinaal laten melken en soms, als het niet lukt, een beetje worden geholpen door een in prostaatmassage bedreven medewerkster. Let wel: die jonge vrouw wordt daar niet apart voor betaald. Laat staan dat zij na afloop haar handen wast! Die mannen worden per milliliter betaald en er zijn gevallen bekend van mannen die zich daar letterlijk hebben doodgerukt. Het is een schandaal!” Ik heb trouwens ook mijn twijfels over de milkshakes. Die melkmachines staan daar niet voor niets. Heeft U wel eens goed naar de borstomvang van de medewerksters van de Mac gekeken? Groter dan gemiddeld, scheelt een hele cupmaat.” “Let er de volgende keer maar op, als U daar iets bestelt”. “ Het welzijn van die meiden gaat mij aan het hart” (snikkend in beeld, spontaan, geregisseerd applaus)

De televisiekok voegt toe: “ Er gaat niets boven het verse produkt. De echte pure ranzige zaadsmaak zit tussen de wrap en het kartonnen doosje. Daar zweet de wrap nog een tijdje, zolang hij nog een beetje warm is, zijn volle aroma dat via de neus direkt naar je onderlichaam trekt. Je kunt het ook voelen. Als het goed vers zaad is, voelt de wrap wat plakkerig aan. Het zaad van oudere ongewassen mannen is trouwens het lekkerst! Dat ruikt naar gefermenteerd deeg. Een klassieker! Heerlijk op toast! Je kunt ze trouwens ook makkelijk zelf maken!

De liberale politicus kucht en bepleit het vrije ondernemerschap: “ Eigenlijk zou sperma vrij verkocht moeten kunnen worden aan particulieren, niet alleen als goedkope smaakmaker in fastfood restaurants. Het is een natuurproduct. Laat de consument kiezen. Laat de markt bepalen waar vraag naar is. Je kunt nu al via internet kaas bestellen die door IJslandse vrouwen in de zomermaanden van de eigen moedermelk wordt gemaakt, de zogenaamde Brjóstamjólkostur. Daar wordt grif geld voor betaald. In de nabije toekomst is het waarschijnlijk helemaal niet zo gek als je in een winkel om een flesje zaad van een rokende vleeseter vraagt. Gewoon een klein flesje, 50 milliliter, iets van krap 10 ejaculaties van verschillende mannen. “ Dat is dan 47,60 meneer”

Een vrouw in het publiek wil weten: “ Is het zaad voor de fok of voor consumptie?’ “ Want als het voor consumptie is dan wil ik er wel een gratis lepeltje bij.”

De huisarts: “ nee, het zaad is ongeschikt gemaakt voor de fok. De overheid wil daar in verband met Europese regelgeving geen zwarte handel in.” De dierenactivist: “ Zaadcellen worden met UV straling doodgemaakt, dat weet U best, dat bedoelt U met ongeschikt maken voor de fok!”

(Reclameblok, hypotheken, vitaminepillen, een bed dat doorveert, een beeld van een gelukkig gezin en geneesmiddelen voor niet bestaande kwalen)

Nu wil ik naar buiten, ik wil langs de huizen lopen waar op dit moment zaad wordt gewonnen, gekarnd en tot experimentele voedingsmiddelen verwerkt. Er wordt immers grof geld voor betaald. Of zei die man nu: grif geld? Ik hoor het witte goud in stille huizen klokkend glazen flesjes vullen. Ik wil de wanhoop achter al die dichtgetrokken gordijnen voelen. Ik wil langs al die stille ramen lopen. Ik denk er zo het mijne van: niet voor de fok.

Ⓒ luckyman 2015

Eerder gepubliceerd op The Kinky Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *