De Scooter

Als Manon aan komt rijden op haar witte scooter rekt hij zich uit om een glimp van haar op te vangen. Ze stapt af en wil haar scooter op slot zetten, maar daarvoor moet zij zich voorover buigen. Haar zwarte jack trekt zo een beetje omhoog en haar spijkerbroek ietsje naar beneden. Zo ontbloot zij een stuk van haar witte rug in het niemandsland tussen jack en broek.

Maar het wordt nog beter. Ze worstelt met het onwillige slot, misschien heeft zij even het verkeerde sleuteltje in haar hand. Haar rugspieren rekken mee wanneer ze voorover buigt. Hij ziet haar gave huid en ruggengraat daaronder. Hij ziet dat, kan het bijna zelf voelen. Ja verdomd, hij voelt het als een lichte tinteling, diep binnenin zijn harige zak.  Hij ziet de witte scooter, de spijkerbroek, het zwarte jack. Hij ziet hoe haar lange rugspieren zich lenig aanspannen als zij zich weer strekt om rechtop te gaan staan. Als zij overeind  komt, steekt haar bolle gespierde kont uitnodigend naar achteren.

Wanneer zij binnen is kleedt zij hem uit. Hij is nu naakt en ligt op zijn buik. Zijn ballen drukken warm en zacht in het bed. Zij pakt een scherpe, lange naald. Langzaam draait ze zich naar hem toe. Ze lacht lief, als een troostende engel, hij zoekt haar ogen maar nu kijkt ze niet meer naar hem maar naar de naald. Ze spreekt aandachtig weinig woorden, maar het zijn de juiste woorden en zij kent de juiste toon. De pijn van de naald en de klank van haar stem brengen hem in vervoering.

Het is alsof ze samen buiten zijn. Hij rijdt weg op de scooter en zij klemt zich in overgave, met opgetrokken knieën, aan hem vast. Zij berijdt hem, hij berijdt de scooter en de scooter rijdt de wereld in. Hij voelt haar hoofd op zijn schouders rusten, hij voelt de wind in zijn gezicht. Manon ruikt geil en fris. Tussen haar benen ruikt zij naar het zadel van de scooter. Zij ruikt naar de wind die in zijn gezicht blaast. De blonde wind koelt de haartjes op haar armen. Hij heeft een erectie waar niemand weet van heeft.

Wat is het dan fijn als zij halverwege de ochtend hem even toestaat te gaan plassen. Hij zit op de wc. Een dikke druppel zakt, langzaam kriebelend, uit zijn forse eikel. Wat was dat ineens? Voorvocht? Sperma? Of urine? Hij gaat met zijn vinger langs de opening van zijn pisbuis. Hij strijkt het vocht op en likt eraan, ruikt. Wat het is, is niet meer te zeggen, het smaakt naar alles tegelijk. Het is zijn vocht. Het smaakt lekker zoetig en met dichte ogen friemelt hij zichzelf naar een tedere vorm van opwinding. De kop van zijn pik is goed doorbloed en het tintelt aan zijn slapen. Hij pakt zijn pik vlak achter de dikke eikelrand en knijpt een beetje. Zijn knijpende vingers voelen als Manon haar kut terwijl zij hem als haar scooter tussen haar dijen klemt. Zijn eikel wordt harder en groter en hij voelt de onrustige aandrang van zijn voorvocht. Hij denkt terug aan het beeld van haar rugspier, hoe haar holle rug zich kromt als haar vriend haar van achteren als een hond neukt. Hoe zij haar kont voor hem omhoog steekt. Hij denkt aan haar jack, de spijkerbroek, de geur van het zadel van de scooter……. Hij stoot achterom toe in haar kont, haar blonde hoofd in extase in haar nek…..

“Meneer van Huystee, is alles wel goed? Bent U nu nog steeds niet klaar? Heeft U hulp nodig?”

Manon doet ongerust de deur van de wc open en kijkt recht tegen zijn behaarde onderlichaam aan. Half verstopt tussen al dat lange, grijze schaamhaar ziet zij hoe zijn vuurrode eikel helderwit zaad in een vrolijk ritme naar buiten pompt.  Er verschijnen steeds nieuwe, volle druppels. Zij kijkt naar zijn zaadlozing, hij kijkt haar in de groene ogen terwijl hij machteloos en beschaamd door ejaculeert.

Hoewel nu eindelijk duidelijk is geworden waar het om gaat en wat er toe doet, kan zij de waarheid toch niet geloven. En zij heeft er ook geen tijd voor. Snel maakt zij een foto van hem met haar telefoon. Ze loopt op een holletje naar haar scooter. Om 12.15 moet zij alweer bij mevrouw Offermans zijn.

–/\–

Ⓒ luckyman 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *