De ontlading

Melanie was een brunette die achter de kassa zat bij de supermarkt in de buurt. Ze zag er goed uit. In zijn ogen was zij zelfs de lekkerste kassière van de hele stad.  Zijn fascinatie met haar was zo sterk dat hij tweemaal per dag, meestal geheel onnodig, naar de supermarkt ging om haar te zien en bij haar kassa af te rekenen. Aan die drang kon hij geen weerstand bieden. 

Hij zou een daad gaan stellen die zijn weerga niet kende. Het ei van Columbus voor eenzame mannen die toch een moment van intimiteit wilden beleven met de vrouw van hun dromen. Hij bestelde op een website met van spanning trillende vingers een electro apparaatje. En toen hij het pakje had afgehaald en opengemaakt kon hij zich bijna niet bedwingen.

Ondertussen zat Melanie achter de kassa en telde haar wisselgeld.  Maar vandaag had ze haar hoofd er niet bij. Ze wilde niet haar hele leven achter de kassa zitten. ´s Avonds studeerde ze diëtiek en ze zou over een paar maanden haar diploma halen. Dan zou ze stoppen met werken in de supermarkt. Maar dat was niet alles. Zij droomde ook van een carrière als model.  Een fotograaf had haar gisteren aangesproken. Hij had haar ook zijn kaartje gegeven. En nadat zij zijn website had bekeken, had zij geconcludeerd dat het een serieuze mogelijkheid was. Een kans om te ontsnappen aan de kassa. Aan haar zeurende moeder, waarbij ze nog in huis woonde. Aan de grijze wijk waar ze in woonde.

Hij had de bedrading aangesloten en voor de zekerheid het regelkastje nog extra vastgezet met tape op zijn huid. Nu plakte hij de elektro pads op zijn eikel en achter zijn ballen. Daarna trok hij voorzichtig, zonder de plakkers en draden los te trekken, een broek aan. Tot zover ging het goed. De draden bleven zitten. Toen ging hij voor de spiegel staan. Was er iets van te zien, vroeg hij zich af. Mm, misschien niet, in elk geval viel het niet erg op. Ja, door het regelkastje leek hij wat dikker vlak boven de riem, maar dat was niet zo erg. Hij hoefde alleen maar op de knop te drukken, dan kwam alles goed in een enorme ontlading.  Hij schakelde de stroom even in.  Wauw, het leek wel of er een leger kleine diertjes door zijn pisbuis liep, of die allemaal een druppeltje sperma op hun rug droegen en er trots mee rondrenden door zijn hele onderlichaam. Geschrokken schakelde hij het apparaatje uit. Hij was nu al bijna klaargekomen. Maar hij wilde zijn lading bewaren voor de daad.

Zij was klaar met tellen van haar wisselgeld en ging even naar de wc voordat de winkel openging. In de spiegel keek ze naar zichzelf. Ze zag er vandaag extra goed uit. En ze was ongesteld. Op die dagen was ze altijd extra geil. Ze reed zachtjes tegen de wastafel aan. He, dat was fijn. Eigenlijk deed ze dat wel vaker, ergens tegenaan rijden als niemand keek.

Alle tests waren doorlopen en hij stapte naar buiten, op weg naar de supermarkt waar Melanie op hem wachtte. Tenminste, dat dacht hij. Hij wist niet dat zij op dit moment tegen de wastafel aanreed en helemaal niet aan hem dacht. Zij dacht eigenlijk helemaal niet aan iemand in het bijzonder of aan mannen in het algemeen maar genoot heel even van de aandrang in haar onderlichaam, de kleine prikkeltjes en de doorbloeding van haar kut.

Hij stapte vol vertrouwen de winkel binnen en keek even terloops naar de kassa. Ja daar zat zij in haar groene winkeluniform. Wat zag ze er vandaag goed uit! Hij nam zijn tijd in de winkel, wilde van de spanning genieten. Hij stond bij de koffie en bestelde een afbakbrood. En toen hij met zijn mandje naar haar kassa liep, liet hij nog een paar mensen voorgaan. Hij wilde zo lang mogelijk aan haar kassa staan.

Tergend langzaam legde hij één voor één zijn boodschappen op de band. Hij deed een discrete greep onder zijn jas en zette de afstandsbediening aan. Hij voelde de stroom door zijn ballen trekken. Hij zag hoe zij zijn boodschappen met haar naakte handen beetpakte. Hij zag hoe haar vingers zich sloten om de hals van de wijnfles. Dat bracht hem naar een hoger niveau van opwinding. Hij schakelde de stroom hoger. Niemand had het door. En toen hij voor haar stond keek hij haar in de groene ogen. Haar blik duwde hem over het randje en vanuit de diepten van zijn onderlijf verdichtten de kriebelingen zich tot wervels van lust, die hem krampend en samentrekkend klaar deden komen.

Zij kneep haar dijen tegen elkaar en spande haar kut, gewoon effe lekker als je zo de hele dag moet zitten. Had je die stomme vent weer. Die kwam wel twee keer per dag. Gadverdamme, waarom keek hij haar nu zo vies aan? Zij zag zijn glazige blik, die een seconde of tien aanhield, zij zag hoe hij amechtig vooroverboog, diep ademhaalde en even de ogen sloot.  Toen schreeuwde hij door de supermarkt: Oh God!

Hij realiseerde zich onmiddellijk dat het fout zat. Dat hij dit nog nooit had geoefend. Hij had geen rekening gehouden met al het sperma dat naar buiten zou komen. En terwijl hij schokkend zijn zaad loosde in zijn broek, liep het rechtstreeks langs de binnenkant van zijn been op de grond. Melanie keek hem weliswaar nog even nietsvermoedend aan, maar het eiwitrijke vocht had zijn broek al donker gekleurd. Hij greep in paniek naar het regelkastje om het apparaatje uit te zetten, maar hij trok het nu per ongeluk uit zijn jas. Het kastje viel op de grond.  Door die onverwachte beweging schoten de draadjes en de electropads los en deze hingen nu uit zijn broek.

Iemand riep: “Een bom! Een bom!”

Voor hij het wist voelde hij de sterke armen van Eren om zijn nek. De beveiliger van de winkel werkte hem tegen de grond. Gek genoeg bleef zijn zaad maar lopen. Hij was weerloos.

“Ontruimen! ontruimen!”.

De winkel was in chaos gestort, er heerste anarchie. Mensen vluchtten naar buiten, een rek met snoep dat bij de kassa stond, viel om. Hij voelde de arm van Eren en hoorde zijn snuivende ademhaling. In de verte naderde een politiesirene. Melanie was naar buiten gerend.

De volgende dag was alles anders in de levens van hem en Melanie. In de krant stond: “Man repeteert bomaanslag in supermarkt”.  Maar dat wist hij niet. Want hij werd, met zijn handen sinds zijn arrestatie op zijn rug geboeid, in beperking gehouden in een Extra Beveiligde Inrichting. Hij werd voortdurend ondervraagd over de aanslag die hij had willen plegen. Dat was fijn, want zolang ze dat dachten hoefde hij niet te vertellen hoe het echt zat.

Melanie zat thuis bij haar moeder. Uiteindelijk heeft ze toch voor de afstudeerrichting senioren diëtiek gekozen. In de weekends deed ze hele andere dingen, onder andere op fotografie gebied, maar daarover wellicht een andere keer……

selena__abandoned_cashier_desk_by_sonar_ua

Tekst: Ⓒ luckyman 2015

Foto: Ⓒ sonar – 2009 – license through Creative Commons – Attribution – Non commercial – No derivative works 3.0 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *