Werk in uitvoering – 4

De helft van 2021 ligt alweer bijna achter ons. Het kan daarom geen kwaad eens een update te plaatsen. De afgelopen maanden ben ik druk aan het schrijven geweest. Ik heb drie verhalen in het fantastisch genre afgerond en ingediend bij redacties van verschillende tijdschriften. Naar verluidt zal een van die verhalen na de zomer gepubliceerd gaan worden in het kwartaaltijdschrift Fantastische Vertellingen. Tegen die tijd zal waarschijnlijk ook bekend zijn of de andere twee verhalen binnenkort ergens te lezen zullen zijn.
Over Fantastische Vertellingen gesproken: de Stichting Fantastische Vertellingen is begonnen met het opzetten van een Wiki pagina waar informatie te vinden is over hun eigen publicaties en de mensen die daaraan hebben meegewerkt. Ik heb daarvoor een korte biografie aangeleverd die inmiddels op die pagina te lezen is.

De resterende maanden van dit jaar hoop ik nog 1-2 nieuwe verhalen te kunnen schrijven. Op dit moment heb ik nog niet besloten aan welk thema ik ga werken. Ook heb ik nog geen tijdschrift, bundel of virtueel platform voor die verhalen in gedachten maar ongetwijfeld komt dat nog.
Nu de samenleving langzaam aan weer open gaat, tenminste voor de gelukkigen die er aan kunnen meedoen, kijk ik uit naar de gelegenheid binnenkort eindelijk weer eens wat andere schrijvers en lezers te kunnen ontmoeten bij schrijfclubs, lanceringen, presentaties of cursussen.  Wie weet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.