De Dood van Pierlala

‘Carnivale & Burlesque,’ is het thema van het nieuwe nummer van Wonderwaan. Hierin is ook mijn verhaal ‘De Dood van Pierlala´ verschenen. Wonderwaan is een SF/Fantasy/Horror tijdschrift dat oorspronkelijk Nederlandstalige fantastische verhalen publiceert. Zelf zegt de redactie over deze uitgave:
‘Wij nodigen jullie uit achter de gordijnen van poppenkasterij en grotesk vertier. Duistere circusnokken, bezeten kwasten, kermiskolder, koket gekorsetteerde prinsessen en carnavaleske harlekijnen met een verleden: we verwelkomen de leeuwentemmers, dwepers en antagonisten die, zowel in de schijnwerpers als daarbuiten, hun rollen overstijgen. Welkom in werelden van schone schijn van klatergoud, de vuige verleiding, zweterige passie en bizarre verlangens!’

Over mijn verhaal merkte de redactie nog op: ‘Een vertelling die je laag na laag het verhaal inzuigt, vol evocatieve beelden.’ De paperback is verkrijgbaar via Amazon.de. Een gratis pdf versie van de hele bundel is gratis te downloaden via de site van Wonderwaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.