Drive, She Said

mastang_stoot_1_by_hamptonboss-d60q9o8

Mijn Meesteres heeft mij geroepen om haar naar een afspraak te brengen. Zij zit aan haar werktafel, is druk bezig. En ik? Ik heb handboeien aan. Zo maak ik koffie voor haar. Zo stofzuig ik de kamer. Zo maak ik het aanrecht schoon. Maar als ik niets meer weet te doen en stil middenin de kamer sta, stopt zij met werken.

“Doe je broek uit”.

Ik gehoorzaam opgewonden. “Broek uit”, ja dat klinkt spannend. Ik gehoorzaam snel. De broek hangt in een oogwenk over een stoel.

“Boxer uit”.

Nu sta ik met een zwart T-shirt aan naakt voor haar. Het lijkt haar eigenlijk niet te interesseren. Zij kijkt niet naar me. Ze is bezig om het kettinkje dat zij altijd om haar hals draagt, los te maken. Daar hangen, voor iedereen zichtbaar, mijn sleuteltjes aan. De sleuteltjes van het hangslot waarmee zij mijn kuisheidskooitje heeft dichtgemaakt. Het kooitje dat zoveel voor ons betekent. Maar ook het kooitje dat ik soms vervloek. Ze geeft mij een van de sleuteltjes.

“Doe je kooitje af”.

Ik maak het slotje open. Ik schuif de kooi van de schacht van mijn pik af.  Wat een opluchting. Dan verwijder ik de ring die om de ballen klemt. Ik demonteer het duivelse ding. Ik berg de kooi met het hangslot zorgvuldig op in mijn tas. Wat zou zij nu willen dat ik doe? Ik begin stijf te worden. Ik weet dat zij dat ook ziet, hoewel zij er niet naar kijkt.

“Doe je broek maar weer aan”.

Ik pak mijn boxer en stap erin..

“Wat doe je?”

  • “Ik kleed mij weer aan, Meesteres”.

“Waarom luister je niet? Ik zei: doe je broek weer aan. Is dat een broek?”

Ik moet bedremmeld toegeven dat een boxershort geen broek is.

“Nog een keer en dan stop ik er mee. Dan kun je het kooitje weer aandoen en naar huis en dan heb ik voorlopig wel weer even genoeg van je”.

Ik doe de boxer weer uit, stap in mijn broek, hijs hem omhoog en doe de rits dicht.

“Kom, we gaan”.

Zij doet mijn boeien af. Ik draag haar tassen naar buiten en leg ze in de auto. Ik houd de deur voor haar open. Maar ze kijkt me verwijtend en vol ongeloof aan.

“Ben ik je scharreltje of zo? Ik ga echt niet naast je zitten hoor. Maak het achterportier open”.

Ik ben heel erg geschrokken. Zoveel afstand. Ze zegt tegen mij:

“De Koningin zit toch ook niet naast haar chauffeur, stomme slaaf!”

Zij heeft gelijk. Ik zwijg. Mijn maag is een gespannen bolletje. Ik proef zuur dat omhoog komt van de angst, de adrenaline, ontzag voor haar autoriteit. We rijden. Zij zwijgt. Ik rijd de snelweg op. Ik heb helemaal geen erectie meer, zo onderworpen ben ik. Ik moet me op het verkeer concentreren.

“Ik wil dat je zo klaar gaat komen. Ik wil je stomme slaventronie zien als je klaarkomt. Ik wil zien hoeveel sperma je hebt opgeslagen na drie maanden. Neem afslag 16.”

Ik neem de afslag en we gaan de snelweg af. Ik rijd een woonwijk binnen. “Hier naar links”. We rijden een rondje door de wijk. “Nog een rondje, slaafje”. “Nog een rondje” “Stop hier eens”

We staan stil middenin een woonwijk. Het is donderdagochtend, er is niemand te zien. “Rits open” Ik doe wat zij opdraagt. “Haal je lul uit je broek”. Ik pak mijn lul beet. De kop ziet er nog wat pips en verfrommeld uit. Maar het voelt – nu al – geweldig. Ik voel me sterk.

“Rijden”.

Rijden? Met mijn lul uit mijn broek? Maar ik gehoorzaam haar zwijgend. We rijden de snelweg weer op. Het is niet zo druk. Ik concentreer me, ik voel dat mijn lul weer zacht is geworden.

“Trek je af. Je hebt nu twee minuten om klaar te komen en daarna blijf je vier maanden in chastity. Als het je niet lukt, als ik niet binnen twee minuten je zaad zie verschijnen, krijg je minimaal een jaar. Drie, twee, een, nu!”

Ik rijd 110 km/uur. Ik denk aan het vooruitzicht van vier maanden chastity, aan de pijn van de ochtenderecties. Zij voelt die niet. Maar zij weet dat ik pijn heb voor haar. Ik masseer de kop van mijn pik, mijn verfrommelde eikel begint wakker te worden. Ik ga steeds langzamer rijden, ik heb een hand aan het stuur en een hand die mijn eikel masseert, die over de gladde kop heen en weer wrijft. Ik voel de honger van de opwinding. Een auto met daarin een vrouw passeert mij. Keek ze?

“Vind je het niet lekker of zo?”

  • Ja Meesteres, ik vind het erg lekker.

“Waarom hoor ik dan niks? Zo te horen heb je het helemaal niet nodig. Dan mag je ook gelijk stoppen. Misschien heeft een andere slaaf het harder nodig dan jij. Slappeling!”

Een Duits busje haalt mij toeterend in. Mijn erectie stagneert. Ik probeer harder te masturberen. Ik praat, schreeuw, ik krom mijn rug, ik strek eindelijk mijn pik. En triomfantelijk rekt het orgaan zich uit en staat lichtgekromd omhoog. Als een hond die gaat dekken adem ik piepend: Oh…God, Oh, Oh ja, O God…..

“Je hebt nog 30 seconden”

  • Meesteres mag ik klaarkomen?

Ik houd links aan op een kruising. Ik voel haar hand in mijn nek. Zij streelt mijn schouders, zij aait mij als een hondje over mijn kop.

“Lief dom slaafje, natuurlijk mag je komen, ik wil je kleine witte slavenzaadjes zien. ik wil zien dat je gezond bent” Zij heeft haar hand in mijn T-shirt, zij krast met haar nagels over mijn rug. “Kom dan slaafje. Kreun voor me”.

Haar scherpe nagels en de zachte woorden zijn de doodsteek. Mijn tenen krommen op het gaspedaal, ik strek mijn benen, de auto versnelt tot 140 km/uur, de motor gromt en giert over haar toeren in de verkeerde versnelling, het helderwitte zaad perst zich ritmisch naar buiten, onstuitbaar, onhoudbaar, onvoelbaar diep is het gevoel, mijn ogen rollen in mijn hoofd. Zij ziet mijn glazige blik en trekt haar hand uit mijn T-shirt. Oh God, Oh God, ik houd zoveel van U……….

“Afrit 18”

Mijn verse zaad ligt in witte klodderige rolletjes op mijn buik, op mijn broek, ik smeer het aan het stuur, lik mijn vingers af. Ik stop aan de kant van de weg bij een benzinestation.

“Je bent smerig, je stinkt. Voel je hoe smerig je bent? Ruik je hoe je geilheid je vies maakt? Je bent een vieze rukker. Schaam je. Luister goed. Luister je? Doe je rits dicht. Ik wil dat je nooit tegen mij zegt wat je voelde. Ik walg van slavenlust.”

Ze spuugt in mijn gezicht.

“Smeerlap! Vieze kansloze rukker! Wat ben je?”

  • Ik ben een vieze kansloze rukker Meesteres.

“Goed zo slaafje. Goed zo. Stap nu uit en kniel voor mij naast de auto. Ik blijf in de auto zitten. Ik wil niet gezien worden met zo’n vieze stinkende rukkerloser als jij. Je waterige sperma lijkt trouwens helemaal nergens naar met die paar witte sliertjes erin. Een zielig dun soepje is het.. Je gaat daarom een half jaar in chastity. Wees maar lekker geil in harde chastity. Dat vind je toch zo lekker? Wat zei ik?”

Ik kniel voor haar. Het portier van de auto is open. Ik kniel in zand en grind. Ik plak en stink naar mijn eigen slavensperma.

  • Ik ga een half jaar voor U in chastity Meesteres.

“En geen woord er over, niet over je lust, je stijve, hoe geil je bent, hoe groot of hoe klein die is, je zaad of het kooitje. ik wil het gewoon niet weten viezerik! Jezus, wat ben jij walgelijk smerig!

  • Ja Meesteres.

“Ga met die zaadvlekken op je broek naar binnen. Ik wil koffie.”

Terwijl ik als een stinkend vod naar het winkeltje loop, hoor ik haar roepen.

“He slaafje!”

  • Meesteres?

“Koop ook wat lekkers voor jezelf.”

Haar ogen glanzen. Nu weet ik dat het wonder ook bij Haar is gebeurd.

Liefde.

Tekst: ©2015 _luckyman_

Foto: ©2013  Brett Abbott

Een gedachte over “Drive, She Said”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *